Over't Hofke barrel-aged beers


Geschiedenis

Twee van mijn passies, speciaalbier en Schotse whisky, komen samen bij Brouwerij ’t Hofke.

Sinds 2019 brouw ik met veel plezier mijn eigen speciaalbieren. Om zelf te drinken, maar vooral ook om te laten proeven aan vrienden en familie. Vaak krijg ik positieve reacties en zeker als ik met whisky en hout (wood-aging) experimenteerde. Dit heeft mij aangezet om de wereld van whisky en vaten samen te brengen met de wereld van bier door barrel-aged bieren te gaan ontwikkelen.


Droom

Mijn ambitie is om liefhebbers een bijzonder moment te bieden met exclusieve barrel-aged bieren van 't Hofke. We beginnen klein, met beperkte aantallen. Bij een succesvolle start, hopen we jaarlijks meerdere barrel-aged bieren op de markt te brengen. 

Heb je speciale wensen? Laat het me weten!

Erik

Bier met een verhaal

Als je, net als ik, van goede whisky en bier houdt, wil je soms net iets anders bij dat speciale moment. Niet een tripel of blond bier, maar iets exclusiefs. En wat is er dan mooier dan vatgerijpt bier
van 't Hofke te kunnen drinken.
"Barrel-aged bier van 't Hofke. Het beste van twee werelden!"


Belevenis

Brouwerij 't Hofke zorgt niet alleen voor geweldig bier, maar ook voor een speciaal moment. Wil je ervaren wat wij hiermee bedoelen?  
Schrijf je in en:

- je ziet de bieren van 't Hofke tot leven komen
"van vatkeuze tot bij jou op tafel" 
- je ontvangt alle nieuwtjes over project 2023
- je hoort tijdig wanneer je kunt bestellen in de webshop, want alle vaten zijn uniek en het bier beperkt in oplage

Samenwerken en experimenteren

Sinds 2020 ontwikkelt Brouwerij 't Hofke samen met Brouwerij 't Pakhuis uit Rheden creatieve bierrecepten die geschikt voor vatrijping. Vriendschap en liefhebberij bracht deze mooie samenwerking tot stand. Nieuwe en traditionele bierrecepten worden samen met 't Pakhuis ontwikkeld voor barrel-aging.

 

Schotse whisky

Als je een echte liefhebber bent van Schotse whisky 'straight from the barrel', dan moet je bij de casQueteers zijn. Vanuit passie en hobby zijn de casQueteers groot geworden. Beide passies voor whisky en bierbrouwen bracht ons bij elkaar. Gaaf om met de mannen van de casQueteers samen te werken in het selecteren van de juiste kwaliteit whiskyvaten voor barrel-aged bieren van 't Hofke.

Een vat vol bier

Dat Hootch bier kan brouwen hebben ze al laten zien! We werken nu al twee jaar samen om nu ook het 2e BA project van 't Hofke tot een succes te maken. Hootch brouwt de ontwikkelde bierrecepten van 't Hofke.