Imperial Stout B.A. (2023)

Deze barrel-aged Imperial Stout met Posbank finish is door ’t Hofke speciaal ontwikkeld voor Gall & Gall Bos in Velp en exclusief verkrijgbaar in hun winkel (192 flessen). De stevige Imperial Stout bevat een heerlijk rijk geurenpalet. Het bier heeft een ‘flinke body’ en smaken van chocolade- en koffie met vanille karakteriseren dit bier. 

De kruidige heide geeft het vatgerijpte bier een verrassend smaakrandje en wanneer je je ogen sluit brengt het je in gedachten naar de Posbank, dat op een steenworp afstand ligt van Velp.

De 1,5 jaar vatrijping van de Imperial Stout in het Amerikaanse bourbon-whiskeybarrel levert een extra smaakdimensie op door de vanille- en ‘eikenhouten’ smaaktonen.

Strong-Ale B.A. (2023)

De barrel-aged Strong-ale is gebrouwen met maar liefst 6 verschillende granen en is volmondig en bevat heidekruid afkomstig van zowel de Posbank als de Highlands. Karakteriserend uit de 2nd fill ex.Caol ila waarop een Ardmore heeft gerijpt is de lichte peat smaak en smaaktonen van rotsfruit, vanille en subtiele heidehoning met fijn eikenhout. De strong-ale uit het Cognac-vat uit 1986 is soepel, met tropisch fruit, volmondig en rond van smaak.


Baltic Porter B.A. (2022)

Project#1: Deze fijne Baltic Porter is gebrouwen met een medium body waardoor de smaak uit het vat echte magie heeft opgeleverd. 
Smaak: noten, chocolade, koffie en rood fruit.
Vatrijping: 4 maanden
Aantal flessen: 232
Leeftijd vat: 25 jaar
SOLD OUT