24 oktober
't Hofke naar Whiskybase the gathering

Daar stonden we dan, met de eerste barrel-age Baltic Porter van 't Hofke tussen het whiskygeweld op 22 oktober in the Gathering, Rotterdam. We zijn enorm trots op het eindresultaat en blij verrast met de overweldigende reacties die we afgelopen weekend ontvingen over de Baltic-Porter BA van ’t Hofke. Op de beurs konden vele liefhebbers de chemie van het vat al even voorproeven. Het duurt niet lang meer en dan gaat ook de webshop van 't Hofke voor het eerst open en bieden we dit mooie bier aan. 

Dit waren een paar reacties:

 
Wat een mooi vol bier met veel verrassende smaken 
chocolade met drop en rood fruit!
Dit is een ander soort barrel-age bier dan ik gewend ben. Erg lekker.

18 oktober
1e Barrel-aged van 't Hofke op de fles!

De Baltic Borter (BA) van ‘t Hofke is gebotteld en kan op zaterdag 22 oktober voorgeproefd worden bij Whiskybase the Gathering in Rotterdam!


Verkoop van de eerste batch vindt vanaf woensdag 26 oktober online plaats via onze samenwerkingspartner de casQueteers.nl

Om direct op de hoogte te raken van de startdatum (medio november) van de verkoop van de tweede batch (zeer beperkte oplage!) van deze Baltic Porter via deze webshop kun je je nu inschrijven.

14 september
Bottelen en bestellen

Dinsdag 27 september gaat de Baltic-Porter op de fles en wat is 'ie goed geworden! Dit eerste Barrel-aged project is in samenwerking met de casQueteers tot stand gekomen en wordt om die reden eind oktober exclusief aangeboden bij de casQueteers.